Gru 13, 2019
238 Views
Komentavimas išjungtas įraše Kavos pupelės

Kavos pupelės

Written by

Kava su ledu. Vienai porcijai reikia puoduko stiprios kavos, 4 gabaliukų cukraus, šaukštelio plaktos grietinėlės ir trečdalio puoduko sugrūsto ledo. kavą sudedamas cukrus, atšaldoma, o paskui kartu su ledu suplakama šeikeriu arba mikseriu. Supilama stiklinę ir ant viršaus uždedama plaktos grietinėlės.

Kava, plakta su ledais. Vienai porcijai reikia pusės stiklinės šaltos stiprios kavos ir maždaug 2 šaukštų ledų.

Kava sumaišoma su ledais, suplakama mikseriu ir geriama. į puodukus galima įdėti po gabaliuką ledo.

Kava – Kas tai?

Šalta Vienos kava. Į stiklinę šalto vandens iš šaldytuvo suberiami 2 šaukšteliai tirpiosios kavos ir šaukštas pieno. Viskas sumaišoma ir suplakama mikseriu. Gėrimas išpilstomas į stiklines ir ant viršaus uždėliojama plaktos grietinėlės (jei skubate, jos galima neplakti). Gėrimas geriamas labai šaltas, todėl kurį laiką jį reikia palaikyti šaldytuve.

Greitai paruošiama kava. Receptas patrauklus tuo, kad pagal jį kava greit paruošiama. 4 porcijoms imama 4 šaukštai grietinėlės, 4 šaukštai sutirštinto pieno, pusantro šaukštelio tirpiosios kavos ir stiklinė vandens. Visa tai gerai sumaišoma, pridedama pusė stiklinės sutrupinto ledo, suplakama ir išpilstoma į stiklines.

Maisto pramonė gamina vis naujos rūšies kavos produkciją

Kava su tryniu. Į stiklinę įdedamas trynys, 20 g vanilinio sirupo, 30 g pieno. Visa tai kruopščiai išmaišius supilama juoda nesaldinta kava. Atšaldoma šaldytuve ir geriama su plakta grietinėle.

Migdolų kava. Pusantro puoduko stiprios šaltos kavos, 3 gabaliukai cukraus, šaukštelis sugrūstų migdolų ir šaukštelis romo suplakama šeikeriu arba mikseriu. Gėrimas išpilstomas stiklines ir įdedama ledo gabaliukų.

Kavos gėrimas su sultimis. 30 g braškių sirupo (50 g persikų arba apelsinų sulčių), 20 g pieno supilama stiklinę stiprios nesaldžios kavos. Gėrimas geriamas labai atšaldytas.

Karti kava — tai dar ne stipri kava!

Kavos gėrimas su medumi. Atskirai paruošiamas kavos sirupas ir atšaldomas (20 g maltos kavos, šaukštelis cukraus, pusė stiklinės vandens, pagal skonį citrinos rūgšties). Į atšaldytą sirupą sudedamas medus, supilamas natūralus vynas, mineralinis vanduo. Proporcija stiklinei: 20 g medaus, 30 g natūralaus vyno, 10 g mineralinio vandens, migdolų esencijos pagal skonį. Gėrimas geriamas atšaldytas, su griežinėliu citrinos ir ledo gabaliukais.

Paprastas kavos kokteilis. Sumaišomi kiaušinio trynys, 3 šaukštai labai stiprios kavos, po šaukštą pieno ir grietinės. Sis mišinys plakamas mikseriu apie 30 sek. ir tuoj geriamas.

Article Categories:
Paslaugos

Comments are closed.